dijous, 3 de febrer del 2011

Fem el guió de la nostra pel·lícula

Una pel·lícula d'èxit és aquella que aconsegueix dur a terme una idea original. (Woody Allen)


Aquest curs, els Periodistes estem molt il.lusionats amb el nostre projecte. Hem triat "el cinema" i volem fer un curtmetratge. Després de molt pensar, vam trobar un tema per la nostra pel·lícula: ja teniem una idea. Vam decidir a quin públic anava dirigit i, a partir d'aquí, entre tots, vam fer l'argument.
Ens faltava com fer-la, per això ens hem posat a treballar: hem buscat informació i estem descobrint i aprenent molt sobre el món del cinema però, ens hem adonat, que és més difícil del que, en un principi, ens havíem pensat...
Li vam ensenyar el nostre argument a en Cristian Basilis, pare d'en Lucio de 5èA i de la Júlia de 3rA, professional dins d'aquest món: ha realitzat treballs de guió per diferents productores de televisió.
A en Cristian, li va agradar el nostre projecte, comparteix la il·lusió, està molt implicat i, sobretot, ens està ajudant molt a  fer realitat la nostra idea. Així doncs, hem acordat que seria el productor.
Dimarts passat ens va fer la primera classe: Com elaborar el guió de la nostra pel·lícula a partir de l'argument.
Aquí teniu les imatges:


En Fermín i en Josue han fet aquest power per la reunió de pares:

Curs d'escacs.

Durant aquesta setmana, els Periodistes fem un curs d'escacs a l'escola. Estem aprenent moltes coses: estratègies, jugades, els punts que té cada cada peça... i, sobretot, estem gaudint molt.